Maxwijn

Toegevoegd aan winkelwagen

Afrekenen

Vraag en antwoord

Welkom bij onze klantenservice. Heeft u een vraag? Bekijk de onderstaande veel gestelde vragen aan Maxwijn.nl en wellicht staat uw vraag en het bijbehorende antwoord erbij. Staat uw vraag hier nog niet tussen en kunt u het antwoord niet op onze website vinden, neem dan contact met ons op via het nummer 045-5724481 of stuur een mailtje naar info@maxwijn.nl. We staan voor u klaar en helpen u graag verder!

BETALING

Hoe kan ik bij Maxwijn.nl betalen?

U kunt kiezen uit de volgende betaalwijzen: iDEAL, Paypal of vooruit betalen.

Met iDEAL betalen:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren

- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken

- Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL

- Controle en overzicht op de betaling

iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank, SNS Bank en Rabobank.

Indien u bij het plaatsen van een bestelling kiest voor betaling via iDEAL, dan wordt u automatisch doorgelinkt naar het internetbankieren van uw vertrouwde bank. U wordt vervolgens door uw bank door het betaalproces geleid. Daar betalingen via iDEAL meteen op onze rekening worden bijgeschreven wordt uw bestelling ook direct na betaling verzonden.

Let op: Betaling via iDEAL is vooralsnog enkel mogelijk voor klanten die een bankrekening in Nederland hebben.

Vooruit betalen:

Indien u voor vooruit betalen kiest bij het plaatsen van een bestelling, dan ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een bevestigingsmail van de bestelling en de benodigde informatie om een vooruit betaling te kunnen uitvoeren.

De gegevens die u nodig hebt om uw betaling uit te voeren zijn:

ING rek nr:

- IBAN: NL50INGB0672864258

- Bic: NIGBNL2A t.a.v. Wijnhandel Max van Wersch

Vergeet u niet uw bestelnummer te vermelden! (dit staat in het bevestigingsmail dat u heeft ontvangen). Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verstuurd.

LEVERING:

Kan de wijn ergens anders geleverd worden?

Dit is mogelijk. Bij uw bestelling vult u onder het kopje afleveradres het adres in waar de wijn afgeleverd moet worden. Zodra de wijn afgeleverd is geven we dit aan u door.

In mijn bestelling zitten producten met verschillende levertijden, hoe werkt dit?

Indien u in uw bestelling producten heeft met verschillende levertijden (deze worden per product op de productinformatiepagina aangegeven) dan is de levertijd van uw bestelling de langste levertijd. Daar wij uw bestelling in zijn geheel in één zending leveren. Voorbeeld: U bestelt 5 flessen met levertijd 1 - 3 werkdagen en 1 fles met 2 weken levertijd dan wordt de levertijd van uw bestelling 2 weken.

SERVICE

Kan Maxwijn helpen met zoeken?

Buiten ons assortiment aan wijnen hebben wij een uitgebreide zoekservice.

Heeft u ergens een lekkere wijn gedronken en kunt u er maar niet aankomen. Laat het ons weten en wij zoeken kosteloos en geheel vrijblijvend met u mee! Klik hier om ons zoek- formulier in te vullen met uw zoekvraag of een mail sturen naarinfo@maxwijn.nl. We houden u op de hoogte van onze vorderingen en zodra we uw wijn gevonden hebben hoort u dit van ons.

Ik heb een ander factuuradres, wat nu?

U kunt bij het invullen van uw afleveradres aangeven dat u de factuur op een ander adres wenst. U klikt het vinkje "afleveradres is gelijk aan factuuradres" uit en krijgt hierdoor de mogelijkheid om het factuuradres in te vullen. Nadat u de bestelling compleet heeft afgerond ontvangt u per mail de factuur met het juiste adres.

Er is een fles kapot geleverd, wat nu?

Wanneer u bij ontvangst van uw bestelling een kapot product aantreft, gelieve binnen 24 uur contact met ons op te nemen via e-mail naar info@maxwijn.nl of via telefoon op 045-5724481 voor verdere instructies.