Maxwijn

Toegevoegd aan winkelwagen

Afrekenen

Welkom bij wijnhandel Maxwijn. Dé specialist!

We zijn er trots op: Maxwijn uit Heerlen staat in brede kring bekend als dé wijnspecialist! En dat is geen toeval. Al ruim een halve eeuw steekt de familie Van Wersch ziel en zaligheid in de selectie van de mooiste wijnen die wij tegen een aantrekkelijke prijs aan onze klanten offreren. Vader Louis van Wersch startte in 1961 de zaak, die zijn zoon Max dertig jaar later overnam.

In die halve eeuw hebben wij een grote expertise opgebouwd. In onze winkel aan de Kloosterkoolhof vindt u wijnen van gerenommeerde huizen uit de belangrijkste wijngebieden in de hele wereld. Champagne, prosecco en port ontbreken uiteraard niet in ons brede aanbod. Wij importeren ook zelf Franse wijnen, zoals Chateau Panery uit het zuidelijke Rhône-gebied. Een prachtig product van een Nederlandse wijnboer.

Kwaliteit, service en eerlijk advies: dat is ons handelsmerk. Klanttevredenheid staat voor ons voorop. Dat is niet onopgemerkt gebleven. We mogen ons verheugen in een vaste en groeiende klantenkring. Uit de wijde omtrek komen mensen naar onze zaak. Particulieren vinden bij ons alles van hun gading tegen een betaalbare prijs. Maar ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Zo nemen wij u desgewenst de zorg voor uw relatiegeschenken uit handen. We kunnen honderden pakketten leveren aan uw zakelijke relaties.

Op onze website vindt u de wijnen uit ons assortiment. U kunt deze uiteraard ook online bestellen. Wij bevestigen uw bestelling dan per mail en bezorgen die snel bij u thuis of uw bedrijf. Wij laten u tijdig weten – telefonisch of per mail- wanneer dat zal gebeuren. U kunt afrekenen in een veilige betaalomgeving (Ideal, Paypal of Vooruitbetalen). Voor bestellingen tot 50 euro brengen wij 7,95 euro aan verzendkosten in rekening, boven dat bedrag is de levering gratis.